Voetbalweek

Met bezoek aan het Jan Breydelstadion! Een uniek zomerkamp!

Elke dag in een joggingbroek of sportshort rondlopen, lijkt dat iets voor jou? Ben jij super sportief en hou je van voetballen? Of ben je trouwe fan die altijd aan de zijlijn staat omdat… je stiekem een oogje op een speler hebt?

Elke reden is goed om een stapje dichter te zijn bij ons Belgisch elftal. Wie weet ben jij de sterspeler die daar binnenkort ook bij hoort! Met dit voetbalkamp word je er helemaal voor klaargestoomd! Een echte voetballer speelt natuurlijk alleen maar op het stadion. Bij  deze krijg jij de kans om het Jan Breydelstadion te bezoeken, waar je helden van Club Brugge thuis zijn.

Dit wordt een superleuke ervaring voor een echte voetballer zoals jij. Een fantastische voetbalweek lang worden de gekste voetbalkunstjes en technieken aangeleerd. Ook de echte tornooitjes zullen uiteraard niet ontbreken. Zet je beste beentje maar voor. Fuuut… Je hebt toch nog geen rode kaart?

Waar een wil is, is een weg. Die weg is naar onze website om je in te schrijven. Met dit kamp is het goal! Wie weet wordt jouw toptalent wel opgemerkt door echte voetbalkenners…

Fotoalbum Voetbalweek

Video Voetbalweek

Voetbalweek
ma 06 aug 2018
vr 10 aug 2018
7 - 12 jaar
Evergem
Doornzele Dries 55
9940 Evergem
99