Summer Fun kamp

Een zomerkamp vol leuke activiteiten op een toplocatie.

Ben jij iemand met duizend-en-één interesses en hou je van avontuur en plezier? Lees dan zeker verder, want dit zomerkamp is speciaal voor jou! Of je nu verzot bent op pretparken, avontuurlijke activiteiten, hoogteparcours, zwembaden, lazertag  enzovoort, dat is allemaal goed. Op dit zomerkamp  komt het namelijk ALLEMAAL aan bod!

Aan het begin van de week trek je naar de pretparken Bellewaerde en Plopsaland. Daar schreeuwen we alvast de longen uit ons lijf bij de verschillende superleuke, maar soms toch adembenemende attracties. Deze twee dagen zullen zeer snel voorbij vliegen!

Na de adrenalinekick van de pretparken is het tijd voor wat avontuur. Je zal een heus adventure parcours beklimmen om er nadien met een deathride terug af te vliegen. Durf jij dat aan? Alles verloopt onder professionele begeleiding en ervaren animatoren, waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. Maar het blijft spannend, toch?

Zit er ook een echte waterrat in jou? Goed nieuws! Want deze week trekken we ook naar het subtropisch zwemparadijs ‘Aquapark Bellewaerde’. Laat de glijbanen en jaccuzi’s maar alvast komen.

Even bekomen op het terrein? Dat kan, want we voorzien we een heuse  lazertagbattle op de locatie waar we verblijven.
Tenslotte voor de snelheidsduivel in jou, die nog niet genoeg had aan de pretparken, gaan we met quads rijden op een buitengewoon parcours. Dit is een Summer Fun kamp om nooit meer te vergeten.

Inschrijven
meer dan 4 plaatsen beschikbaar

Fotoalbum Summer Fun kamp