'Later word ik'-kamp


Met trots stellen wij volgende nieuwe thema’s voor waar de prutskes en rakkers aan kunnen deelnemen: het ‘Later word ik’-kamp, het ‘Piraten’-kamp en voor de rakkers is er vanaf nu ook het mega populaire ‘Clics’-kamp!

De cool kids blijven uiteraard niet achterwege want ook voor hen worden er nieuwe thema's op maat voorzien.

Om uw koters al een beetje warm te maken voor deze nieuwe thema’s, krijgt u hieronder al een korte teaser.

 


Prutskes en rakkers

Heb je een super geëngageerde dochter die de ene week nog juffrouw wilt worden maar de andere week is het alweer brandweervrouw? Of nee toch liever prinses! Of heb je een zoon die later als hij groot is uitvinder wilt worden of toch liever piloot of postbode? We kennen het allemaal. Wel, daar hebben wij deze zomer een oplossing voor gevonden. Want tijdens het ‘Later word ik’-kamp, hoeft jouw kind niet te kiezen. Het komt allemaal aan bod! We spelen de hele week rond allerlei verschillende beroepen. Wat er allemaal aan bod komt? We kruipen o.a. in de huid van een dierenverzorger bij de zoo, een brandweerman/vrouw, een kapitein op een schip en een piloot die hoog boven de wolken vliegt. Het wordt een super leuke en leerrijke week vol plezier en spel!

“Schip ahoi! Land in zicht!” Tijdens het ‘Piraten’-kamp wordt jouw kleine wereldveroveraar en heerser van de zee ondergedompeld in het leven van een piraat. Hoe slecht zijn piraten nu echt? Stelen ze alles wat glimt of zijn het simpelweg avonturiers die hun hart verloren aan de wilde en onbeheersbare zee? Doorheen de week bouwen we ons eigen schip waar we op vrijdag een heuse piratenshow organiseren voor alle mama’s en papa’s. Wij geven alvast mee dat we niet aansprakelijk gesteld kunnen worden als uw kind na deze week kiest voor het leven van een piraat. Arrrrr!

Ons ‘Clics en Lego bouwkamp’ is reeds een groot succes bij jong en oud. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om ook de rakkers bij dit toffe bouwplezier te betrekken. De Lego laten we nog even achterwege zodat we al een eerste bouwervaring kunnen opdoen met Clics. We bouwen torens en bruggen maar ook ridder harnassen en prinsessenjurken in Clics en op het einde van de week zal er een huis staan, groot genoeg om er allemaal in te kunnen. Benieuwd hoe je daaraan begint? Leer het allemaal op onze ‘Clics’-week!

Cool kids

Ook voor de cool kids zijn er dit jaar een aantal heel nieuwe thema's!

Tijdens één van de nieuwe kampen zoeken (letterlijk) we het in de richting van sporen volgen en codes kraken. Deins jij voor niets of niemand terug? Ga je elke uitdaging aan zonder vrees? Dan is dit kamp zeker iets voor jou, want pas op, dit is geen kamp voor de angsthazen onder ons. Er is een misdaad gebeurt en wij moeten voor het einde van de week de misdadiger zien te vinden. Houd je van uitdaging en avontuur, dan is het ‘Speurneuzen’-kamp zeker iets voor jou. Let’s do this!

Heb jij de kleine zeemeermin al honderd keer gezien? En vraag jij je elke keer weer af waarom zij toch zo graag een mens wilt zijn terwijl jij zo graag eens een zeemeermin zou willen zijn? Wel dan is ons 'Zeemeerminnen' kamp helemaal iets voor jou! Je krijgt echte zeemeermin zwemlessen, inclusief een prachtige staart. Door een goede controle van buikspieren en ademhaling bewegen we ons even gracieus als een echte zeemeermin. Je leert hoe je onder water kan zwemmen alsof je nooit anders hebt gedaan. Word voor een week de zeemeermin van je dromen.

Ook voor de cool kids is er een nieuw Clics-kamp, namelijk het 'Clicformer/Magformer'-kamp. Clics heeft voor dit nieuwe educatieve speelgoed geluisterd naar de échte experts: de duizenden kinderen die verzot zijn op Clics. Met Clicformers hebben ze een tweede generatie Clics ontwikkeld dat nóg steviger en veelzijdiger is dan Clics. Je kan je creaties o.a. zijdelings in elkaar klikken, ze zijn stapelbaar, je kan ze vastzetten tijdens het vouwen wat meer precisiewerk verzekerd en tenslotte kan je ze ook ineen haken. Hierdoor kan je quasi eindeloze combinaties van creaties en vormen maken. Daarnaast zijn er deze week ook Magformers. In de Magformers maken ze gebruik van magneten om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. Ze zijn kleurrijker dan de originele Clics en makkelijker in gebruik. Er zijn eindeloze combinaties die je toelaten om de creaties van je dromen te bouwen!

Ten slotte is er het 'Energiek met tactiek'-kamp. Ben jij super energiek en beschik je over een flinke portie tactiek? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou! We gaan o.a. lasershooten (hoe cool?!), rond bumpen in een bumperball (ken je dit nog niet, zoek het dan zeker eens op!), maken ons eigen golfterrein en bouwen een mega-super-formidabel-cool domino parcours. Alles draait rond tactiek deze week. Klinkt dit je als muziek in de oren? Super! Wees er snel bij en sluit mee aan op onze energiek met tactiek week. Want de laatsten zullen de eersten zijn en wie het laatst lacht… heeft meestal gewonnen.

Speurneuzen-kamp