Liefste ouders en kinderen,

Het hing al enkele weken in de lucht, maar vandaag besliste de regering, in overleg met de jeugdsector, om alle jeugdkampen én vormingen tijdens de paasvakantie af te gelasten.

Het is met spijt in ons hart dat we melden dat de kriebelweken in de paasvakantie van 2020 NIET door zullen gaan. Hoe spijtig deze situatie natuurlijk is, steunen wij het besluit van de regering. De impact op de organisatie is stevig en ongezien. We zoeken naar mogelijkheden om dit tegen de zomervakantie te overbruggen.

Gezien de huidige situatie rond het coronavirus, willen wij als organisatie de maximale veiligheid van de kinderen en onze vrijwilligers op de eerste plaats stellen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegengaan. Hoe leuk een kriebelweek ook is, veiligheid en gezondheid komen zeker op de eerste plaats.

We gaan de komende dagen alle ingeschreven deelnemers via mail contacteren om samen naar een geschikte oplossing te zoeken voor de kriebelweken van de paasvakantie.

We verwijzen je verder graag door naar een speciale site van de Belgische overheid met alle informatie over het Coronavirus. De risico’s, de symptomen en dergelijke meer zijn allemaal te vinden via https://www.info-coronavirus.be/nl/.  Het belangrijkste is om voldoende alert te zijn voor eventuele aandoeningen aan de luchtwegen (hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, koorts) en bij ongerustheid je huisarts te raadplegen.

Mochten er nog verdere vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Draag goed zorg voor jezelf en elkaar de komende weken.

Dankjewel voor het vertrouwen en begrip.

Het Kidskriebels-team