Fotografiekamp

Een fotografiekamp waar je alle kneepjes van het vak kan leren.

Je slaat de boekjes nog maar open en je wordt constant geconfronteerd met prachtige foto’s van landschappen, zonsondergangen, modellen … Jij neemt je camera bij de hand en gaat op pad. Trots kom je thuis met je foto’s en dan blijkt dat je mooie foto’s toch niet in de buurt komen van die prachtexemplaren in de boekjes. Zonde, want jij had nog zo gehoopt dit ook te kunnen.

Geen zorgen, want dit is het zomerkamp!

Diafragma, sluitertijd, belichting, de gulden snede of de regel van derden,… stel de juiste instellingen in en hop, daar is je prachtige foto! Klinkt dit allemaal als chinees in je oren? Niet panikeren! Onze fotografen leren je alles wat je nodig hebt of moet doen om een prachtfoto te schieten op dit fotografiekamp.

Een hele week lang mag jij werken met een spiegelreflexcamera en een laptop. Dit zijn jouw trouwste vrienden tijdens dit zomerkamp. We trekken met de hele bende en onze begeleiders naar enkele prachtige locaties in de buurt om er mooie foto’s te maken, want je leert het meeste door te oefenen in de praktijk! 

Jij bouwt een eigen expo, zodat je ouders met open mond vol verbazing jouw foto’s kunnen komen bewonderen aan het einde van dit zomerkamp. Neem zeker ook een USB-sick of SD-kaartje mee zodat je thuis nog lang kunt nagenieten van je foto's die je op dit fotografiekamp hebt gemaakt.

Fotoalbum Fotografiekamp

Fotografiekamp
ma 08 aug 2022
vr 12 aug 2022
7 - 12 jaar
Brasschaat Mater Dei - Ploegsebaan
Ploegsebaan 76
2930 Brasschaat
180