Fashion en Stylekamp

Een fashionkamp met alles erop en eraan.

Yes! Eindelijk een kamp waar jij van gedroomd hebt: een vakantie vol mode!

Als ‘Fashionqueen’ of ‘Fashionking’ weet jij welke trends momenteel ‘hotter dan hot’ zijn! Ben je er niet helemaal in mee, maar wil je er graag meer over leren? Ook dan ben je aan het juiste adres!

Trendzetter is jouw tweede naam en je leeft je dan ook graag uit tussen zelfgemaakte ontwerpen. Waag je kansen achter een naaimachine en laat je creaties tot leven komen. Onze modebewuste animatoren helpen je graag op weg als je even vast zit.

Dat alles zou maar niets zijn als je op het einde van de week niet kan tonen aan de buitenwereld hoe geweldig jij en je ontwerpen eigenlijk zijn. We organiseren een modeshow met alles erop en eraan. Paraderen, draaien en modieus de show stelen op de catwalk, de bekende modellen zijn er niets tegen!

Het begin van een beroemde ontwerpers of legendarische modellencarrière, wij en onze animatoren geloven er alvast in! Schrijf je snel in voor ‘onvergetelijke glamour’ op het domein van De Karmel in Brugge.

Dit jaar hebben we iets extra voorzien in onze ‘fashionweek’.. We krijgen een geweldige Haar en nagels workshop, waar je de coolste kapsels gaat leren maken. Ben jij klaar om de diva in jou wakker te maken?

Inschrijven
meer dan 4 plaatsen beschikbaar

Fotoalbum Fashion en Stylekamp

Fashion en Stylekamp
ma 22 juli 2024
vr 26 juli 2024
8 - 14 jaar
De Karmel
Torhoutse Steenweg 406
8200 Brugge
199
Andere kriebels voor 8 - 14 jaar op dezelfde locatie