FC De Kampioenen week

Meet & greet met twee echte Kampioenen die op bezoek komen op je kamp! Hoe cool is dat !

Bonzour, mon amour pour toujours.
Boma, PDG van de Boma Vleesindustrie NV wil jullie uitnodigen voor het tofste F.C. De Kampioenenkamp ooit.

Inderdaad, Boma nodigt alle kleine Kampioenen uit voor een on-ge-lo-felijke week rond de memorabele voetbalploeg. Boma is op zoek naar dé Kampioen der Kampioenen en zal gedurende deze kampweek iedereen uitdagen voor de tofste activiteiten. Wat dacht je van een superleuke kampioenen-quiz om je kennis op te frissen, aan het begin van het kamp? Ben jij de slimme Maurice die op alles een antwoord kent? Want ik zeg altijd…

Eenmaal we al onze kennis terug opgefrist hebben, gaan we aan de hand van de originele scenario’s van F.C. De Kampioenen stukken van enkele afleveringen naspelen én wagen we ons aan het schrijven van een eigen scenario, helemaal in kampioenenstijl. Daarnaast bouwen we ook ons eigen decor, want een scène zonder infrast... str... structuur, dat gaat niet. Als je kleding hebt om je te verkleden in één van de kampioenen, dan mag je die zeker en vast meenemen!

Daarnaast zijn ook alle randactiviteiten in thema. Zo doen we onder andere een hilarische F.C. De Kampioenenestafette, een spannende kampioenen-cluedo, gaan we, net zoals Xavier, in het leger Gellyball-battle spelen en brengen we een bezoek aan het enige echte F.C. De Kampioenen-café in Plopsaland! Wanneer we daar dan toch zijn, nemen we de andere attracties er ook maar bij, hè? Mijn gedacht!

‘s Avonds ontspannen we met de nieuwste Kampioenenfilm op groot scherm, zodat we klaar zijn voor hét hoogtepunt van de week … een meet en greet met twee acteurs uit de Kampioenen-reeks.

Lijst dus alvast al je vragen op en neem je fototoestel mee, want dat wordt echt een superervaring! Dit wordt gewoon een superleueenkleink kamp, want zoals iedereen weet … ‘Kampioen zijn is plezant!’

Inschrijven voor deze kampen kan je vanaf deze link