Escaperoom kamp

Superleuk kamp voor escaperoom-fans van het eerste uur

Heb jij altijd al gedroomd van een spannende week vol mysterie en uitdagingen? Dan is ons Escaperoom-kamp precies wat je zoekt!

Dit wordt een onvergetelijk avontuur waarbij je niet alleen je eigen grenzen verlegt, maar ook je vaardigheden als echte escaperoom-meester ontwikkelt. Gedurende de week ga je samen met andere slimme en creatieve geesten werken aan je eigen escaperoom.

Van het bedenken van intrigerende puzzels tot het ontwerpen van geheime doorgangen, jullie zullen samenwerken om een escaperoom te creƫren die deelnemers tot het uiterste zal drijven. En natuurlijk moeten uit jullie eigen creatie en die van de andere teams tegen vrijdag zien te ontsnappen! Maar dat is niet alles!

We bezoeken ook een echte escaperoom, waar jullie vaardigheden tot het uiterste worden escape 2024r n001gebracht terwijl je probeert te ontsnappen uit een doolhof van raadsels en mysteries. En om je scherp te houden, hebben we ook nog een uitdagende escapebox voor jullie in petto. Jullie hebben slechts 90 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen!

Bereid je voor op een week vol spanning, teamwork en natuurlijk heel veel plezier. Durf jij de uitdaging aan?
Schrijf je snel in voor het Escaperoom-kamp en maak je klaar om de meester van het mysterie te worden!

Inschrijven
meer dan 4 plaatsen beschikbaar

Fotoalbum Escaperoom kamp