Clicformer en Magformerkamp

Wees erbij op dit ultieme bouwkamp!

Clics heeft voor dit nieuwe educatieve speelgoed geluisterd naar de échte experts: de duizenden kinderen die verzot zijn op Clics. Met Clicformers hebben ze een tweede generatie Clics ontwikkeld dat nóg steviger en veelzijdiger is dan Clics. Je kan je creaties o.a. zijdelings in elkaar klikken, ze zijn stapelbaar, je kan ze vastzetten tijdens het vouwen wat meer precisiewerk verzekerd en tenslotte kan je ze ook ineen haken. Hierdoor kan je quasi eindeloze combinaties van creaties en vormen maken.

Daarnaast zijn er deze week ook Magformers. In de Magformers maken ze gebruik van magneten om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. Ze zijn kleurrijker dan de originele Clics en makkelijker in gebruik. Er zijn eindeloze combinaties die je toelaten om de creaties van je dromen te bouwen!

Fotoalbum Clicformer en Magformerkamp

Video Clicformer en Magformerkamp

addScriptDeclaration(' jQuery(document).ready(function() { jQuery("#det-video").prettyEmbed({ videoID: "'. $this->item->intro_videoID.'", previewSize:"default", useFitVids: false, showInfo:false, playerControls: false, playerInfo: false, allowFullScreen:true }); }); ');?>
Clicformer en Magformerkamp
ma 29 juli 2019
vr 02 aug 2019
5 - 8 jaar
Opwijk De Lettertuin
Steenweg op Vilvoorde 229
1745 Opwijk
99