Zeemeerminnenkamp

De ultieme kinderdroom: zwemmen als een zeemeermin!

Laat mij raden… ‘De Kleine Zeemeermin’ is voor jou nog altijd je lievelingsfilm en… dat zal echt ‘altijd’ zo blijven. Je vriendinnen noemen je dan ook Ariël omdat je jouw benen wil inruilen voor een glimmende zeemeerminnenstaart. *Zucht…*. Hoor jij dat ook? Dat klinkt als…
prachtige zeemeerminnengezang uit het kasteel van Koning Triton!

Als zeemeermin weet je dat zwemmen met een staart niet voor iedereen is weggelegd. Maar wel voor jou! Samen met de beste zeemeerminnenexperts zal je leren zwemmen met een staart in het zwembad. Om elkaar nog beter te leren kennen, leren we ‘geheime’ zeemeerminnentaal door spelletjes te spelen in thema
op het land.

Prins Erik organiseert dit jaar een prachtige zeemeerminnenshow. Hij heeft alleen een groot probleem… Ariël is gewond en kan niet meer deelnemen. Hij heeft dus nog een nieuwe zeemeermin nodig voor zijn laatste ‘special act’.
Wou jij al lang een ECHTE zeemeermin worden? Schrijf dan snel in op de website om deze uitzonderlijke kans om je droom waar te maken.

Elke dag trekken we hiervoor naar het zwembad en word je stap voor stap begeleid in het proces om een zeemeermin te worden. Daarnaast zullen er ook tal van leuke spelletjes en activiteiten aan land gedaan worden die je meenemen naar de wondere wereld van zeemeerminnen.

Let op : een zwemdiploma is verplicht

Fotoalbum Zeemeerminnenkamp

Video Zeemeerminnenkamp

Zeemeerminnenkamp
ma 27 aug 2018
vr 31 aug 2018
7 - 12 jaar
Overpelt Dommelslag
Weidestraat 12
3900 Overpelt
150