Komende zomervakantie organiseert Kidskriebels vzw voor het tiende jaar super-mega-geweldig-formidabel-leuke kriebelweken. En uiteraard willen we jou er opnieuw bij!

Kidskriebels vzw probeert in zoveel mogelijk gemeenten in Vlaanderen kriebelweken te organiseren, zodat ook uw kind een fijne zomervakantie kan beleven. Op die manier willen we zoveel mogelijk ouders bijstaan in het vinden van een leuke vrijetijdsbesteding en kwaliteitsvolle kinderopvang voor hun kind.

We proberen steeds om zo snel mogelijk de volledige planning van alle kampen en thema’s rond te krijgen en online te zetten. Dit is ieder jaar weer een fameuze puzzel om af te spreken met de bestaande locaties en eventuele nieuwe locaties. Verder proberen we om ieder jaar een vernieuwend thema-aanbod te voorzien zodat uw kind keer op keer aan een nieuw kampje kan deelnemen.

Om de kwaliteit van onze kriebelweken te optimaliseren, vragen we u om steeds de enquête in te vullen die u van ons ontvangt bij inschrijving. Op die manier kunnen wij met uw bedenkingen aan de slag om onze werking jaar na jaar te verbeteren. Mochten er toch nog dringende zaken zijn tijdens de kriebelweek, dan kan u steeds terecht bij onze hoofdanimatoren ter plaatse of via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Want zeg nu zelf: vakantie? Dat vind je op onze kriebelweken!