alternatieve tekst

PrutskesBij Kidskriebels vzw werken we in verschillende leeftijdsgroepen om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de interesses en vaardigheden van uw kind. Ontdek hier in welke groep jouw kind zit.

Prutskes

De ‘Prutskes’ zijn onze kleinsten die droog zijn en zich al een hele dag kunnen amuseren! Zij zijn 3-4 jaar (welkom in het jaar dat ze 3 worden) en ook zij verdienen een plaatsje op onze kriebelweken! Want jong geleerd, is oud ook nog goed bezig!

Elke groep wordt begeleid door minstens twee ervaren animatoren, of animatoren die hun attest/stage gehaald hebben van animator in het jeugdwerk (officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap). Wij streven steeds naar één animator per 10 kinderen. Het totaal zal worden gecoördineerd door een ervaren hoofdanimator die alles in goede banen leid. U mag er gerust van zijn... uw kinderen gaan zich geen minuut vervelen op onze kriebelweken!

Rakkers

De ‘rakkers’ zijn onze oudste kleuters van de leeftijd 5-6 jaar. We zorgen ervoor dat zij zich compleet kunnen uitleven op onze kriebelweken die doorgaan in een thema dat volledig tot hun verbeelding spreekt! Er wordt rond hetzelfde thema gespeelt als bij de ‘prutskes’ maar de ‘rakkers’ gaan hier al iets actiever en uitbundiger mee aan de slag.

Net zoals bij de ‘prutskes’ wordt elke groep begeleid door minstens twee animatoren, of animatoren die hun attest/stage gehaald hebben. En ook deze groep wordt overzien door een ervaren hoofdanimator.

Kapoenen

Ben jij bijna klaar voor de lagere school of heb je je eerste stapjes hier al in gezet? Dan ben jij een van onze ‘kapoenen’! Kapoenen tussen 5 en 8 jaar kunnen zich komen uitleven gedurende de week en zij worden uitgedaagd door aangepaste spelen en activiteiten in thema’s die hen interesseren.

Cool Kids

De ‘cool kids’ zijn onze oudste speelvogels. We spreken hier over de leeftijd 7-12 jaar. Zij gaan al een stuk actiever spelen in het thema van de week. Wij streven steeds naar één animator per 10 tot 14 kinderen. En uiteraard worden de animatoren van de ‘cool kids’ ook mee ondersteunt door een ervaren hoofdanimator.

 

alternatieve tekst

Rakkers